Carpe Diablo (or me)!

Tänka sig!

In Svammel on 2009/11/10 at 22:42

Färgglada hattar i omöjliga, brokiga mönster ska få kommunala chefer att tänka bättre. Kanske rent utav att tänka överhuvudtaget? En retro idé från 90-talet som bara p.g.a. det riskerar att resultera i ”nya” tankar och idéer som hör hemma i en svunnen tid, precis som tänkarhatten.

Förvisso kanske det fortfarande är en gångbar och fungerande idé, men det som inte är gångbart i dagsläget är helt klart priset. Som om 300 spänn per mössa (för så mycket till hatt var det inte) skulle producera bättre tankar i experimentet än om det vore 30 spänn per mössa och enfärgade varianter inköpta på Ullared. Säkra källor uppger dessutom att i originalutförande av konceptet var dessa hattar enfärgade. Arton hundra spänn hade nog inte ens pensionärerna reagerat på, till skillnad från de arton tusen som spenderats på något som än så länge inte ens verkar användas så som det är tänkt.

I vissa fall är det kanske inte ens fråga om att det skulle behövas en tänkarhatt utan snarare en rejäl spark i arslet för att tänka klart. Vad kostar ETT par Doctor Martens?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: