Carpe Diablo (or me)!

SJs tågvärdar ”hänger löst”

In Svammel on 2009/11/03 at 22:43

SJ har fått fnatt, åtminstone känns det så. Genom att hålla audition på Wallmans salonger söker man på bästa IDOL-manér att vaska fram de mest lämpade för tjänsten som tågvärd. Tjugo platser fanns att få enligt inslaget i Nyheterna och ett par hundra gick med på att förnedra sig enligt alla de konster och regler TV vant oss vid.

Förhoppningsvis slapp de bli dokumenterade av en filmkamera, men det vet vi så klart inte – än. Kanske blir det så att vi får se det och mycket annat smaskigt i en ny dokusåpa till våren. På spåret och Spårlöst är namn som dessvärre redan är tagna men det går säkert att hitta något annat klämkäckt. På fel spår kanske kan vara ett alternativ?

De tjugo nyrekryterade tågvärdarna kommer givetvis inte bara vara perfekta tågvärdar utan även underhållare för resenärerna. De resande får under resans gång rösta på sina favoriter och de två stackars tågvärdar som sedan hänger löst för möta varandra i en duell. Visst känner vi igen konceptet?

Knorren i den här versionen blir väl att den som förlorar får lämna tåget innan det nått nästa station. Lite lätt makabert men vad gör man inte för att underhålla svenska folket?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: